10 tipů na vánoční dekorace, které váš domov rozjasní tou správnou vánoční atmosférou

Vyzdobit svůj domov vánočními dekoracemi není jen pouhý estetický způsob zdobení prostoru. Je to způsob, jak vnést do domova kouzlo a radost ze svátků. Vánoční dekorace přinášejí do každé místnosti jedinečnou atmosféru plnou tepla a domácí pohody. Zářící světla vánočních stromků, svíčky s vůní skořice a ozdoby vytvoří atmosféru, která okamžitě naplní místnost radostí a očekáváním.

Jestliže hledáte inspiraci na vánoční dekorace, nemusíte hledat dál! V tomto článku vám představíme deset úžasných tipů na vánoční dekorace, které najdete na našem e-shopu.

1. Vánoční samolepky na okno

Dejte vědět všem okolo sebe, že se těšíte na Vánoce! Díky modrým samolepkám vznešených jelenů a padajících vloček bude všem jasné, že Vánoce se blíží.

2. Sójová svíčka 100g vanilka

Vanilková vůně neodmyslitelně patří k vánočním klasikám. Navoďte si pohodovou vánoční atmosféru už dnes a zapalte si sójovou svíčku, která provoní váš domov sladkou vanilkou. Sójová svíčka navíc neuvolňuje do ovzduší škodlivé látky, jako klasická svíčka.

3. Svícen s andělskými křídly

 Zlatavá křídla s hvězdou na skleněné nádobě jsou jasným symbolem Vánoc. Tenhle svícen musíte mít!

4. Povlak na polštář 45 x 45 cm

 Povlak na polštář s vánočními stromečky a poletujícími vločkami bude každý den připomínat, že Vánoce jsou za dveřmi!

5. Vonná svíčka vůně perník

 Svíčka s vůní perníku? To je sen! Zapalte svíčku každý den a těšte se na Vánoce a své blízké.

6. Amaryllis hlíza s poupaty umělá

Ladíte svůj domov na Vánoce do růžové barvy? Pak vám nesmí chybět dekorace ve třpytivé růžové barvě: Umělá Amaryllis hlíza s poupaty přinese k vám domů kus přírodní atmosféry a její třpytivý obal se postará pro změnu o tu vánoční.

7. Vánoční samolepky na okno

Roztomilé postavičky a další dekorační samolepky ve stylu perníčků budou ve vašem okně vypadat až opravdově! Perníkové samolepky vám dodají příjemnou vánoční náladu.

8. Lední medvědi

Milý malý medvídek dovádějící na velkém ledním medvědovi, to je radost sama. Soška s bílými ledními medvědy přinesou dětskou radost k vám domů.

9. Dekorativní soška Santy se zvířátky s LED osvětlením Clayres & Eef

Dekorativní soška Santy se zvířátky s LED osvětlením se v adventním období stane zajímavou vánoční dekorací na vaší poličce.

10. Adventní svícen gondola

Kouzelné Vánoce se blíží! Nezapomeňte na adventní svícen.

 

15.11.2023, článek pro vás připravili:

Erika, manažerka eshopu a specialistka na dekorace

Andrea Ježková, copywriterka
 
Mohlo by vás zajímat:
 
Přejeme vám kouzelné Vánoce 2023!
Zpět do obchodu